Simplu și ușor de utilizat

  • Concepția de conexiune activă este un principiu mecanic dovedit . Ea constă în forțarea unui conic  masculin și feminin, împreună  pentru a obține  „efectul Morse” .
  • Forța este generată de activatorul (instrument de strângere) . Acțiunea de înșurubare crește treptat, forța de compresie care se transmite între cele două benzi de tăiere până când se blochează când se atinge de 15 N.cm.
  • Blocarea este treptată, fără disconfort pentru pacient. Permite îmbrăcarea imediată a implantului, menținând în același timp stabilitatea primară, deoarece niciun șoc nu este transmis la implant.
  • Odată activat ansamblul, părțile masculine și feminine sunt perfect centrate și imobilizate asigurând cele mai bune condiții de integrare mecanică și parodontală.

Flexibil

Dacă este necesar, ansamblul poate fi dezactivat la fel de ușor folosind abutment pentru exctrație . Acest extractor cu filet are un punct pilot apical și este înșurubat pur și simplu pentru a elibera activarea și a decupla în siguranță bontul de pe implant. După îndepărtarea extractorului, ansamblul poate fi reactivat în același mod descris mai sus.

Semnătură a profilului parodontal

Șurubul de vindecare este o componentă esențială în faza de restaurare a sistemului de implant 3.0, deoarece pregătește scaunele protetice pentru componenta finală. Permite introducerea fără tensiune a componentei protetice.

Abutmente drepte

Abutmentele drepte sunt indicate pentru restaurările unice de păstrare a cimentului . Sunt indicate în principal pentru  zona incisivului mandibular . Tabla groasă din zona coronală permite modificări minore, fără a afecta negativ rezistența mecanică din această zonă.

Abutmente înclinate cu 7 ° și 15 °

Abutmentele angulate sunt indicate pentru restaurările unice sau multiple prin cimentare. Sunt indicate pentru zona incisivului lateral maxilar . Tabla groasă din zona coronală permite modificări minore, fără a afecta negativ rezistența mecanică din această zonă.

Profil de emergență cu diametrul de 3,4 mm

 Abutmentele  pentru sistemul de implant 3.0 au fost concepute pentru a asigura apariția perfect integrată a viitorului dinte. Umărul 4/10 poate lua grosimea porțelanului și a metalului protezei cu un finisaj perfect al jantei coronale .

Transfer

Impresia implantului este luată direct cu ajutorul transferului.  Luând impresia implantului 3.0 este simplu și de încredere, permițând efectuarea rapidă și precisă în timpul fazelor de restaurare protetică.