Trusă chirurgicală  EVL®

 

Trusa chirurgicală  EVL® este compactă și ergonomică. Conține instrumentele necesare pentru secvențele de foraj inițiale și intermediare pentru inserarea implanturilor EVL® K, EVL® S și EVL® C.

Forajul final pentru implanturile EVL® K, EVL® S și EVL® C se realizează cu ajutorul burghiului final de unică folosință furnizat împreună cu implantul. Instrumentele sunt fixate  pe o tavă detașabilă ușor de curățat.

Trusa chirurgicală  include, de asemenea, limitator de reglare a adâncimii de foraj. Acestea sunt livrate într-un recipient detașabil care permite preluarea directă a unghiurilor.

 

Burghiu final omotetic de unică folosință

 

Implanturile EVL® sunt livrate cu burghiu final de unică folosință, pentru diametrul și lungimea corpului implantului.

O geometrie subtilă

 

Unghiul de tăiere al marginilor este conceput pentru a oferi  control constant, fără aspirație asupra progresului burghiului. El deschide punctul de unghi al burghiilor finale, reduce apical supra-forajul  și, astfel, reduce invasivitatea osteotomiei.

Cele 3 "buze" oferă burghiului o stabilitate excelentă la începutul forajului. Creșterea standard a diametrelor de la 0, 5 mm la 0, 7 mm asigură prepararea progresivă ajustabilă în funcție de tipul de os.

Cu acest proiect, axa de foraj poate fi corectată cu ușurință, dacă este necesar. Canelurile elicoidale și unghiul de evadare al burghiilor promovează îndepărtarea optimă a fragmentelor osoase, indiferent de densitatea osoasă.

Burghiile Global D sunt fabricate de companii de top specializate în fabricarea instrumentelor de tăiere pentru aplicații medicale.

O opțiune - Kit KONIK

 

Burghiurile finale reutilizabile pentru implantul EVL° K sunt, de asemenea, disponibile ca opțiune în kitul KONIK.

Această opțiune permite practicienilor să efectueze secvențe complete de foraj folosind burghii conice. Astfel, încrementarea osteotomiei este omogenă pe măsură ce formarea   progresează:
Supra sau sub-dimensionarea corpului de implant în funcție de densitatea osoasă este complet omotetică pentru implantul EVL K. Stabilitatea primară este uniform distribuită pe suprafața endo-osoasă a implantului.