3 profiluri ale implanturilor

 

Protezare  ușoară și integritate biologică

Sistemul de implant EVL® a fost proiectat pentru a optimiza ușurința operațiilor protetice și gestionarea zonei biologice în timp. 

Poziționarea supra-crestală recomandată pentru implanturi facilitează vizibilitatea și accesibilitatea pe parcursul diferitelor etape ale operațiilor. Implanturile au  un guler neted care ridică stabilizarea benzii mucoase-conjunctive peri-implantare chiar din momentul întroducerii.

Tratamentul eficient al fiecărei situații clinice

EVL® S

 

EVL® S este un implant care se caracterizează prin versatilitatea sa considerabilă. Forma sa cilindrică permite efectuarea mai ușoară a protocolului de inserție, indiferent de densitatea osoasă. Implanturile EVL® au o experiență clinică de peste 18 ani.

EVL® K

 

EVL® K este un implant în formă de rădăcină care poate fi utilizat în orice situație. Profilul său îi oferă o stabilitate primară excelentă. Oferă performanțe deosebit de bune în osul de joasă densitate și implantarea în spații interdentare cu rădăcini convergente.

EVL® C

 

EVL® C este un implant dintr-o singură piesă cu o legătură protetică pentru abatment  MULTI. Acest implant este indicat în special pentru restaurări cu șuruburi multiple. Acesta  oferă performanțe deosebit de bune în cazurile de  încărcare imediată pe arcadele mandibulare complete.

Protocoale simple și reproductibile

 

Ambalaje ergonomice 

Implanturile EVL® K, EVL® S și EVL® C sunt livrate cu burghiul final de unică folosință, dimensionat special pentru diametrul și lungimea implantului. Ambalajul implanturilor EVL® K & EVL® S include, de asemenea, un șurub de vindecare montat în prealabil pe un driver, pentru o inserție mai ușoară. Implantul EVL® C este furnizat cu capacul lui de acoperire.

Kit chirurgical compact, complet EVL®

 

Setul chirurgical EVL® ergonomic este utilizat pentru inserarea tuturor implanturilor din gama EVL®.
Include burghiele inițiale și intermediare, precum și limitatoarele de adâncime specifice fiecărui diametru de burghiu. Limitatoarele de adâncime vin într-un recipient detașabil care permite ridicarea direct sub unghi.