Integrare parodontală

Sistemul In-Kone® oferă o gamă completă de componente protetice.

Profilul implantului, în formă de "lalea" al componentelor protetice permite formarea unui sigiliu epitelial gros, bogat în fibre circulare și vascularizare.

Semnătură a profilului parodontal

Șurubul de vindecare este o componentă esențială la etapa de restaurare a sistemului de implant

In-Kone®, deoarece pregătește partea protetică pentru componenta așezării finale.

Fiecare componentă protetică are un șurub de vindecare corespunzător pentru introducerea fără tensiune. 

Suprastructură pentru modelare și turnare individuală

Suprastructură pentru modelare și turnare individuală  este folosită de către medicul protetician (care dispune de echipament necesar) pentru a fabrica bonturi personalizate în laboratorul său.

Fabricarea cu semifabricate din titan este o oportunitate excelentă pentru profesioniștii de implantologie de a realiza o soluție CAD/CAM de proximitate cu conexiunile garantate pentru a respecta specificațiile noastre de prelucrare industrială.

Abutmente profilate

 

Elementele profilate sunt prevăzute pentru recuperări unice și multiple de ciment - destinate pentru zonele estetice. Limita anatomică a colului  intern este zimțată, astfel încât se adaptează contururilor naturale ale mucoasei cu modificări minime.  Abutmentul profilat este ideal pentru cazurile după o recentă extragere..

 

Abutmente  standarde

Abutmentele standarde sunt indicate pentru restaurări unice și multiple cu ciment. Limita cervicală poate fi modificată în laborator pentru a personaliza pragul vestibular în funcție de profilul mucoasei.

Abutmente scurte

Abutmentele  scurte sunt foarte ușor de utilizat. Odată ce acestea sunt introduse în  cavitatea bucală, mărimile  sunt luate  direct de pe abutmente. Copierea de pe abutmente se utilizează pentru a primi mărimi exacte a viitoarei coroane.

Scurtarea ajută la reducerea numărului de operații protetice, ce contribuie pentru  protejarea zonei biologice.

Scurtarea este ideală pentru restaurări unice și multiple de ciment, efectuate în zona dinților molari.

Abutmente  MULTI UNIT (drepte) și MUA (angulate ) 

Abutmentele conice sunt prevăzute pentru punți (prin metoda înșurubării), proteze pe tije și pentru sistemul Quattro. Acestea sunt disponibile la un unghi de 0 °, 17 ° și 30 ° și într-o gamă largă de înălțimi parodontale.

Abutmentele cu coloane unghiulare sunt disponibile atât în versiunea rotativă, cât și în versiunea anti-rotativă, astfel încât cei care practică să poată lucra prin metoda directă sau indirectă.

Componente personalizate

Gama In-Kone® include, de asemenea, o serie de componente personalizate, indicate pentru restaurări unice sau efectuate cu șurubul.

Stabilizarea protezelor complete

Sistemul In-Kone® are o serie de atașamente cu bilă sau bonturi, Locator® pentru stabilizarea dispozitivului complet. Aceste două sisteme de atașare îți permit să oferi cea mai potrivită soluție pentru orice situație.