Protezarea

Conexiune

 

Twinkon 4 este un implant ultra-scurt (4 mm lungime). Indicat pentru implanturi multiple în zona retro-mandibulară în cazurile de atrofie osoasă severă. Acest implant  aprobat științific oferă o alternativă fiabilă la reconstrucția osoasă verticală, care este imprevizibilă.
 

Designul unic al implantului ultra-scurt twinkon 4 a fost conceput pentru a oferi un răspuns eficient la mai multe cerințe de bază:

 C Indication

 C CouloirProthetik Compo2

Datorită gulerului transmucosal acoperit cu conexiunea sa conică exterioară, twinkon 4® necesită o poziționare exactă pentru a se potrivi cu banda protetică.

Poziţionarea

 C Positionmt ssCrestal

În mod ideal, umărul implantulu inecesită o  poziționare  subcrestală  pentru a  crea o fixare subcorticală avansată.

Abutment conic cu șurub de fixare

 C Pilier Conique droit transv

 

 

Abutmentul  conic este fixat pe partea conică exterioară  prin metoda înșurubării  în implant cu ajutorul  șurubului de fixare a protezei.
 
 Această asamblare  este un beneficiu  în comparație cu  caracteristicile  altor sisteme cu o poziționare conică.
 
Din punct de vedere parodontal, reducerea oricărei micromișcări la limita secțiunii implant-abatment contribuie la o etanșare antibacteriană densă, asigurând astfel crearea unor condiții trofice favorabile pentru integritatea zonei biologice.

Profil de emergență cu diametrul de 5,4 mm

 C Pilier Conique Profil Emergeance

Abutmenturile  conice ale gulerului  sistemului twinkon® 4 au fost proiectate pentru a obține o protecție antibacteriană  ridicată  a protezei. Umărul 5/10 este suficient de larg pentru   o ancorare exactă.