Simplu și cuprinzător

Implanturile EVL au o gamă completă de componente protetice pentru restaurări, cu fixare și cu șuruburi pentru stabilizarea protezelor dentare.
Conexiunea internă hexagonală profundă ajută la ghidarea componentelor protetice în timpul inserției și promovează stabilitatea lor pe termen lung. Poziționarea supra-crestală recomandată pentru implant  facilitează vizibilitatea și accesibilitatea pe parcursul diferitelor etape ale operațiilor. Implanturile au un guler neted care ridică stabilizarea benzii mucoase-conjuctive peri-implantare din momentul introducerii. 

Pregătirea locului  pentru protezare

Șurubul de vindecare este o componentă esențială în etapa de restaurare a sistemului de implant EVL, deoarece marchează profilul de emergență protetică al viitorului dinte.

Profilul șuruburilor de vindecare EVL se bazează direct pe inelul estetic*.(Profilul de emergență al formatorului gingival creează un inel peri-implantar, care va corespunde cu profilul componentelor protetice pentru a asigura interfață fără tensiune cu țesuturile limitrofe). Taperul pregătește intrarea către platforma implantului și formează un acces la țesuturile , fără tensiune, pentru a se potrivi cu profilul componentelor finale. Cu sistemul EVL, gestionarea profilului de apariție a protezelor este deosebit de eficientă în cazurile de tonitate gingivală.
(*sistem unic, original și dovedit pentru pregătirea mucoasei pentru implantul EVL )

Abutmente de titan ajustabile

Gama FMTA pentru proteze cu fixare prin cimentare este disponibilă în două înălțimi parodontale (0.4 mm și 2.0 mm) și în versiuni drepte sau înclinate (8°, 15° și 23°). Camferii ajustabili din această gamă permit protezistului  să optimizeze personalizarea abutmentelor și să ajusteze estetic marginea viitoarei coroane.
Gama FMTA include abutmente  de probă pentru a oferi o previzualizare exactă a componenței pe un model sau în cavitatea bucală înainte de a fi efectuată alegerea finală. Un cod de culoare pentru fiecare diametru și marcaj individual oferă posibilitatea pentru o identificare rapidă.

Abutmente  MULTI UNIT(drepți) și MUA (înclinați)

Abutmenturile  MULTI UNIT și MUA sunt indicate pentru podurile și protezele fixate prin metoda înșurubării.

Abutmentul MUA este disponibil cu unghi de 18°  și 30 °. Acestea sunt ușor de introdus folosind driverul abutmentului  reutilizabil  prevăzut pentru  MUA.

Abutmentele  MULTI UNIT cu un stâlp drept au o indicație unghiulară de 2 × 25 ° și sunt furnizate împreună cu un  driver de unică folosință .

Notă: Cele  două părți ale abutmentmentelor  MULTI  UNIT sunt compatibile cu implantul  produs dintr-o singură piesă EVL®C.

Stabilizarea protezelor complete

Sistemul EVL  include abutment BALL (compatibil cu Dalbo®) ș LOCATOR® pentru stabilizarea protezei detașabile. Abutmenturile BALL și LOCATOR sunt disponibile pentru toate 3 diametre ale implantului dentar.

Aceste două sisteme de atașament dovedite vă permit să oferiți cea mai potrivită soluție pentru fiecare situație clinică.

Trusă completă pentru protezare

Setul compact, funcțional  EVL  corespunde cerințelor  generale pentru protezare. Acesta permite orice tip de restaurare pe gama  de implanturi EVL.
Include o cheie dinamometrică (0-35 N.cm moment de strângere), cheie  LOCATOR® 3-in-1, o cheie compatibilă LOCATOR® și un activator pentru accesorii Dalbo. Cheile  hex.sunt disponibile în două înălțimi.