Implant ultra scurt

Twinkon® 4 este un  implant ultra-scurt (4 mm lungime). Este indicat pentru multiple implantări în zona retro-mandibulară  în cazurile de atrofie severă a osului . Acest implant  este aprobat clinic oferă,  o alternativă de încredere la reconstrucția osoasă verticală, care este imprevizibilă  în acest domeniu.

Twinkon® 4,  este disponibil în două diametre, 4 mm și 4,5 mm, este utilizat pentru proteze multiple fixate sau cu un implant pe dinte.

Designul unic al implantului ultra-scurt twinkon® 4 a fost conceput pentru a oferi un răspuns eficient la mai multe cerințe majore:

  • Obțineți stabilitate primară imediată și osteointegrare rapidă : partea endoză a implantului  twinkon® 4 și protocolul chirurgical asociat au fost optimizate pentru a oferi un răspuns  tisular optim al țesuturilor.

Symbol BasImplant

  • Obțineți formarea unei articulații mucoase :  profilul țesutului ® , situat chiar deasupra mesei osoase, favorizează  formarea unui sigiliu  epitelial gros, pentru a păstra masa osoasă reziduală.

Symbol Torus

  • Oferiți o conexiune mecanică și parodontală eficientă: componența protetică este încorporată pe partea conică externă de 5 ° care asigură distribuirea uniformă a forțelor ocluzale pe interfața protetică. Reducerea micromișcărilor contribuie la etanșarea antibacteriană și  rezistența  pe ansamblu.

Symbol TeteImplant 

  • Oferă o alternativă terapeutică aprobată științific : mai multe studii realizate în parteneriat cu mai multe universități italiene  renumite, care urmează să fie publicate în scurt timp, au aprobat acceptabilitatea twinkon® 4 ca o alternativă terapeutică, deschizând astfel noi perspective în implantologia dentară. *

Symbol TesteMeca

 
   Kit chirurgical twinkon® 4

Un plus pentru arsenalul terapeutic, twinkon® 4, este că are propriul său kit chirurgical compact . Protocolul de foraj este simplu și intuitiv. Burghiile  au o limită integrată de adâncime care asigură siguranța procedurilor chirurgicale în apropierea nervului dentar.