Kit chirurgical ULTIMAT

Protocolul  ULTIMATE este comun atât pentru implanturile In-Kone® PRIMO cât și pentru In-Kone® UNIVERSAL și, prin extindere,  la implanturile din gama TwinKon®.

Acest protocol a fost optimizat ca urmare a dezvoltării unor  burghii  elicoidale omotetice, proiectate pe baza ultimelor progrese tehnice în instrumentele de tăiere pentru chirurgia osului.

Un cod color dublu permite ca perforarea finală să fie definită precis și într-un mod reproductibil în funcție de densitatea osoasă.

 

Protocolul ULTIMATE

 

Atraumatic și cu o precizie exactă

Protocolul ULTIMATE este organizat pe baza creșterii liniare foarte treptate a diametrelor burghiului de la 0,2 la 0,3 mm. Osteotomia este  controlată. Protocolul poate fi adaptat foarte precis pentru diferite densități osoase. Profilul cilindric conic permite găurile să fie centrate pe prima treime a axului de la forajul anterior, oferind astfel o stabilitate perfectă.

Omotetic

 

Forma omotetică a burghiurilor care se potrivește cu cea a implanturilor asigură o distribuție uniformă a stabilității primare pe întreaga suprafață activă a implantului chiar de la faza inițială de vindecare.

Confortabil

Burghiele cilindrice conice au o muchie dublă,  oferind o tăiere eficientă pe două planuri. Acest proiect nu numai că ajută la centrarea axei de foraj, dar, mai ales, oferă un control constant, fără aspirație, al avansării burghiului în os, fără o presiune excesivă pe capul cheii contra-unghi. Burghiul  funcționează cu rezistență foarte mică și creștere minimă a temperaturii.

Un control maxim

Colțul unghiular de deschidere (120 °) al burghiurilor finale reduce supra-forajul apical. Această caracteristică va fi utilă atunci când inserați implanturi apropiate de obstacole anatomice ..

Senzația de control a adâncimii de găurire atunci când redarea este mai intuitivă.

Efectiv

Cele 4 șanțuri elicoidale din burghie oferă un volum ridicat, îndepărtarea eficientă a tăișurilor osoase fără efect de "înfundare". Pregătirea este precisă și se avansează contactul inițial strâns între locul gazdă și implant.

Instructiv

Burghiile  au un cod format din 2 culori, astfel încât forajul final poate fi definit exact în funcție de densitatea osoasă a locului-gazdă.

SIGUR

Burghiile sunt tratate cu marcaj anti-reflectorizant. Un sistem opțional cu limitatoare  de adâncime detașabile, cu preluare directă a unghiurilor, asigură o adâncime de foraj sigură, apropiată de obstacolele anatomice.

Complet

O cheie dinamometrică detașabilă de 20-80 N.cm controlează cuplul de inserție a implantului fără a afecta negativ calitatea locației gazdă, integritatea conexiunii implantului.